Of je nu kiest voor de hartige kaassaus, vurige Samuraisaus, romige knoflooksaus of zoete chilisaus; met de speciaalsauzen van Gouda’s Glorie speel je in op elke trend en verrijk je in een handomdraai ieder gerecht. Zij smaken heerlijk bij frites, op een burger en passen perfect bij populaire snacks zoals een frikandel, mexicano of wrap. Probeer nieuwe combinaties, verbreed je assortiment en verleid de consument!

Onweerstaanbaar pittig!

Pittige sauzen zijn momenteel erg populair. Samuraisaus heeft haar oorsprong in België en is een mayonaiseachtige saus met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Lekker romig en tegelijk spannend door de pittigheid van de pepers.

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce is heerlijk bij een frietje, burger, wrap en tosti!  

Ontdek de recepten!

Recept Mitrailette Samurai PNG

Trend; Cheese fries!

De Nederlandse consument wil zich steeds vaker laten verleiden door verrassende frites met toppings en is tevens bereid hiervoor meer te betalen.

Friet met kaassaus is een heerlijke combinatie, die als trend is overgewaaid vanuit America. Als oer-Hollands merk heeft Gouda's Glorie een heerlijk romige saus ontwikkeld met de hartige smaak van Goudse kaas. De saus kan warm en koud worden geserveerd en is multi-toepasbaar: heerlijk op frites, op een burger en als dip bij nacho's.

Laat je inspireren!

Gouda's Glorie - Kaassaus - Sfeerbeeld - hamburger en loaded fries

Ontdek de nieuwe Tasty Cheddar Style

Op verzoek van velen komt Gouda’s Glorie nu ook met een Tasty Cheddar Style, een hartige variant met de smaak van Cheddar! Niet alleen lekker bij een loaded fries, maar ook bij de populaire Nacho schotel of een Double Tasty Cheddar Style burger. Geen gedoe meer met blikken die na openen kort houdbaar zijn, maar in handige tube, voor optimaal doseergemak en bovendien lang houdbaar, plantaardig en dus ook nog een geschikt voor Vegans!

Klik hier voor meer informatie!

Recept Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style Hamburger met kaassaus en tomaat

Fresh Garlic Sauce

De Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is een van de vier multi-toepasbare speciaalsauzen waarmee u volop kunt variëren. Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is een frisse en romige knoflooksaus op basis van magere yoghurt, peterselie en vers gehakte knoflook.

Heerlijk bij een broodje shoarma, gyros, hamburgers en diverse snacks.

Lees alles over de Fresh Garlic Sauce!

Sweet & Spicy

De Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is lekker zoet en pittig van smaak. Deze multi-toepasbare saus is heerlijk bij diverse gefrituurde snacks, hamburgers en wraps. 

Daarnaast is deze saus geschikt voor veganisten.   

Meer weten over Sweet Hot Chili Sauce!