De inschrijving is gesloten

Heb jij als foodprofessional een legendarische smaakjesmayonaise die voldoet aan de volgende criteria:


De grote finale - 18 september!

Op maandag 18 september 2023 (onder voorbehoud) is de grote finale. Tijdens deze finale maken we de winnaar van de Lekkerste Legendary Mayonaise 2024 bekend!

Reserveer deze datum dus alvast in je agenda.

* Op basis van het aantal inschrijvingen wordt er een voorselectie gemaakt om uiteindelijk een top-3 te bepalen. Hierover later meer. 

Legendarische prijzen

Er staat veel op het spel! Uiteraard de roem voor 2024 en een prachtige award, maar daarnaast ook fantastische geldprijzen voor de top-3 met een hoofdprijs van €1500,-. De 2e prijswinnaar krijgt € 750,- en de 3e prijswinnaar € 375,-.

Daarnaast gaan we samen met onze productontwikkelaars kijken om jouw saus in productie te nemen, waarbij je drie jaar lang een vast bedrag per verkochte tube ontvangt. 

Remia Prijzen Loaded Fries wedstrijd goud, zilver en brons medailles

Voorgaande wedstrijden voor nieuwe recepturen:

Vanaf 2021 organiseren we elk jaar een wedstrijd voor een nieuwe receptuur:

Deze wedstrijden waren een groot succes!

De deelnemers zijn allemaal erg enthousiast over hun deelname. Bekijk de ervaringen van de winnaars van de Loaded Fries 2021 en van de Lekkerste Burger Sauce 2023.


Remia de lekkerste Loaded Fries 2021 wedstrijd

De inschrijving is gesloten


Zijn je gasten altijd laaiend enthousiast over jouw smaakjesmayonaise en voldoet deze aan bovengenoemde voorwaarden? Dan heb jij wellicht de winnende receptuur voor een nieuwe Legendary Mayonaise in handen!

Remia Professioneel gaat voor 2024 op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise en daagt daarbij alle Foodprofessionals van Nederland uit: Make it Legendary! 

Inschrijven kan tot 30 juni 2023.

Na inschrijving ontvang je een mail met de benodigde informatie voor het aanleveren van de receptuur. 

* Alleen voor Foodprofessionals.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.

Vragen of opmerkingen over de wedstrijd?

Heb je een vraag of opmerking over de Lekkerste Legendary Mayonaise 2024? Wij staan voor je klaar! Jouw verkoopadviseur of Remia Professioneel Sales Support helpt je graag verder.  


Neem contact met ons op