De Korean Barbecue was een ware smaakexplosie!

Gabriël Oral van AnyTyme Toscane heeft de finale van de Lekkerste Loaded Fries 2021 gewonnen. De jury was onder de indruk van zijn Korean Barbecue. De wedstrijd, dit jaar georganiseerd door Remia Professioneel, telde tien finalisten. We kijken terug op een finale met ‘ijzersterke finalisten’ die in De Fabrique in Utrecht hun kunsten vertoonden voor een select publiek en een driekoppige jury.

Gabriël Oral sleepte uiteindelijk de meeste punten in de wacht. Zijn ‘Korean Barbecue’ werd omschreven als ‘een smaakexplosie’.  

Remia de lekkerste Loaded Fries 2021 wedstrijd

Bekijk de aftermovie!

‘Om succesvol te zijn in loaded fries moet je vooral out-of-the-box denken, verschillende smaken en ingrediënten dúrven te combineren’, benadrukt de chef-kok. Ofwel: stap uit je comfortzone!'

Mitch Kramer, chefkok Ter Marsch & Co, sleepte in 2020 de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘Lekkerste frietje’ van de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava.

Lees zijn tips & ervaringen!

Remia Legendary Real Tasty Mayonaise Loaded Fries divers

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.

Meer weten?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!
Louis Luis 01 LR.jpg