Chick’n Chick’n

Geef je nuggets een impuls met het Chick’n Chick’n concept! Wij hebben voor jou een kant-en-klaar concept uitgewerkt om het snackmoment met (kip)nuggets met Sweet & sour en Smokey BBQ saus in cups aantrekkelijk te presenteren.

Door de nuggets aan te bieden met de keuze uit twee verschillende sauzen en drie portiegrootte, kun je het verschil maken en je klanten verrassen. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid door pro-actief saus mee te verkopen als er om een portie nuggets gevraagd wordt. Dit maakt het aanbod voor de klant leuker, de klant mag zelf zijn saus uitkiezen, en jouw kassa-aanslag wordt hoger.

Het concept is eenvoudig: via de grossier bestel je de nuggets en de Burger & Grill sauzen in cup van Remia. Wij verzorgen ondersteunend POS materiaal zoals een narrow casting beeld, een counterkaart en wobbler.  


Narrowcasting Narrowcasting Remia Chickn Chickn concept cups Smokey BBQ en Sweet and SourChickn concept 2

Keuze uit twee Burger & Grill sauzen in handige portieverpakking

Het concept kent twee saussmaken in cup: Sweet & Sour en Smokey BBQ. Deze sauzen zijn uniek en handig verpakt in een 40 ml portieverpakking, speciaal op een nuggetsmenu afgestemd.

De Sweet & Sour sauce is de perfecte balans tussen zoet en zuur, dankzij de toevoeging van abrikozenpuree. Deze saus leent zich hierdoor bijzonder goed bij kipsnacks. Daarnaast hebben we een stevige BBQ saus ontwikkeld met een authentiek karakter door de unieke kruidenmix i.c.m. Hickory Wood rooksmaak. Deze Smokey BBQ sauce geeft jouw kipsnacks een stoere boost!  


Remia Burger & Grill cups Black Jack smokey BBQ en Smooth Zack sweet en sour
Remia Chickn Chickn POS materiaal nuggets