Recepten

Vegetarisch

Crudité met knoflooksausdip

Een gezond alternatief voor de ouderwetse borrelplank. Crudités gemaakt van komkommer, radijs, bloemkool en bleekselderij zorgen voor een aangename bite. Voeg daar nog wat tomaatjes, smakelijke ham, toast en hummus aantoe en je hebt supersnel een heerlijke borrelplank op tafel staan. Én natuurlijk geen snacks zonder smakelijke sausjes.

Remia C'est Ça Witte basissaus champignon, tomaat, aardappel

Varkenshaas met champignonsaus

Heerlijk malse varkenshaas met romige champignonsaus. 

Vissaus met zalm, groene kruiden en kappertjes

Zalm met heerlijk romige vissaus en kappertjes. 

Paddenstoelensaus met kalfsmedaillons

Heerlijk malse kalfsmedaillon met paddenstoelensaus

Truffelsaus met kalfsgehaktbal

Heerlijke gehaktballen met romige truffelsaus. 

Pittige roomsaus met merguez

Merguez worstjes in een pittige roomsaus. 

Vegetarisch

Kaassaus met gorgonzola

Tagliatelle met asperge, courgette en venkel in romige kaassaus. 

Kerriesaus met kipblokjes

Bami met groenten en kip in een heerlijk romige kerriesaus. 

Mosterdsaus met varkenskotelet

Varkenskotelet met aardappelgratin en romig pittige mosterdsaus. 

Rode wijnsaus met ossenhaas

Ossenhaas met groenten in een heerlijke rode wijnsaus. 

Pepersaus met biefstuk

Biefstuk met witte en rode kool in heerlijk romige pepersaus. 

Stroganoffsaus met brochette van rundvlees

Ossenhaas met lekker romige Stroganoffsaus. 

Wildsaus met hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk met aardappelkroketjes en een lekker romige wildsaus C'est Ça Bruine Basissaus

Remia C'est Ca pasta Bruine basissaus met truffel en courgette Vegetarisch

Truffelsaus met tortiglioni en groenten

Een heerlijk pasta gerecht met groenten en romige truffelsaus. 

Honing-tijmsaus met lamsfilet

Lamsfilet met cranberry, witlof en honing-tijmsaus. 

Jachtsaus met schnitzel

Schnitzel met Vlaamse frites en heerlijke jachtsaus. 

Sjalotjessaus met eendenborst

Eendenborst met spruitjes, shiitake en sjalotjessaus. 

Remia C'est Ça buiksprek met witte basissaus champignon

Champignonsaus met krokant buikspek

Buikspek uit de oven met heerlijk romige champignonsaus. 

Champignonsaus met truffel en lamsbout

Lamsbout uit de oven met heerlijke champignonsaus. 

Champignonsaus met morilles en parelhoen

Parelhoen met morilles, rösti en heerlijk romige champignonsaus. 

Vegan

Champignonsaus met oesterzwam en bloemkoolsteak

Bloemkool-steak met heerlijk romige champignonsaus. 

Pepersaus met kipfilet

Heerlijk mals kipfilet met romige pepersaus. 

Remia_Cést Ça _Recept_Basissaus_Peper_Portobello_Linzen_bord Vegan

Pepersaus met portobello en linzen

Portobello met groene linzen in heerlijk romige pepersaus. 

Pepersaus met saltimbocca en tagliatelle

Saltimbocca met tagliatelle in heerlijk romige pepersaus. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.