Recepten

Sandwich Smoked Salmon
Een klassieker met een twist! Dit broodje gerookte zalm met rode biet, kappertjes en American Garlic sauce. Een heerlijk lunchgerecht.

Smoked Salmon Wrap
Perfect voor op de lunchkaart, deze wrap met gerookte zalm, radijs, zeewier en Smokey Hot Cocktail sauce.

Calamares met little gem salade
Heerlijke calamares met little gem salade en fris, romige Remia Lemon Pepper Mayonaise



Sepia à la plancha
Sepia à la plancha - Ofwel gegrilde pijlinktvis, een populaire Spaanse tapa die inmiddels is overgewaaid naar Nederland. In een handomdraai gemaakt en oh zo lekker in combinatie met peterselie, knoflook, citroen, bosui en natuurlijk aioli. Haal de Spaanse keuken in huis met dit fantastische gerecht.

Carpaccio van avocado met garnalen, tomaat en tuinkers
In deze creatieve variant van een klassieke carpaccio wordt de volle smaak van avocado gecombineerd met de zilte smaak van garnalen en de frisse smaak van tomaat en citroen. Onderscheidend en uiterst smaakvol.

Warmgerookte zalm met venkel, radijs en dille
Zalm is onmisbaar als hoofdgerecht op de kaart maar ook een hardloper als onderdeel van een sandwich of salade tijdens de lunch. Deze klassieke versie van warmgerookte zalm met een toevoeging van venkel en radijs valt bij iedere visliefhebber in de smaak.
Tip: Geen tijd om de zalm te roken? Bij de groothandel koopt u kant-en-klare zalmmoten.

Gebakken dorade
Citroen, kappertjes, peterselie en een hele dorade: dat is alles wat je nodig hebt om dit gerecht te maken. Het resultaat? Een waanzinnig lekkere dorade die ook nog eens een lust voor het oog is. In combinatie met remouladesaus is dit gerecht een echte smaaksensatie.

Ceviche van kabeljauw
Ceviche is rauwe vis gemarineerd in citrussap. Het zuur in het sap werkt in op de eiwitten in de vis en maakt ze ondoorzichtig en stevig. De vis ziet er na de marinade gaar uit, maar de structuur is veel mooier dan die van gekookte of gebakken vis. Simpeler kan niet!

Visburger met groene asperges
Verrassend, dat is deze heerlijke visburger zeker. Er gaan maar liefst twee visburgers op dit broodje, met een topping van aspergetips, zeekraal, kappertjes, olijven en tomaatjes. De smaak van ravigotesaus sluit hier fantastisch op aan.

Hele zeebaars in zeezout
Zeebaars in zoutkorst is een klassieker! Hij ziet er prachtig uit en de vis smaakt perfect. Zout isoleert de vis zodat er geen sappen ontsnappen. Hierdoor blijven de smaak en het vocht lang in de vis, waardoor deze in zijn eigen vocht gaart en heerlijk sappig blijft. Heerlijk in combinatie met de fris romige Remia Tartaarsaus.





Panini tonijn
Simpel, maar hartstikke lekker! Deze panini met tonijn, kaas en Martino saus om in te dippen.