Recepten

Vegetarisch

Springrolls

Vegetarische loempia's met met Remia Garlic Sriracha Mayonnaise

Mimosa, loempia, gepaneerde gamba en vlammetjes

Een superlekker alternatief voor de ouderwetse bittergarnituur: een Oosterse borrelplank. Uiteraard naar wens in te vullen, maar met deze mix van vis, vlees en veggie hapjes bied je voor iedereen wat wils. De chilisaus maakt je borrelplank helemaal af.

Broodje bal met satésaus

Broodje bal met satésaus

Vegetarisch

Broodje kaassoufflé met satésaus

Luxe broodje kaassoufflé met heerlijke satésaus

Broodje bami-/nasischijf met satésaus

Broodje bami-/nasischijf met heerlijke satésaus

Bikandel

Frikandel spiesje voor echte Bikkels!


Mitraillette

Een rijk belegd broodje met mexicano, frites en echte Belgische mayonaise

Spicy wrap

Met deze variant op de populaire kipcorn serveer je in een handomdraai een heerlijk lunchgerecht! Slechts een paar ingrediënten en eenvoudige bereiding, met een uiterst smaakvol en pittig eindresultaat.

Smoske gehaktbal

Ongekend populair; het broodje bal. Met dit recept presenteer je een onderscheidende variant. Een pistoletje bal, gegarneerd met krulsla, tomaat, komkommer en ei, afgetopt met Andalouse saus.

Gevulde smos

Deze gevulde smos is niet zomaar een broodje viandel. Het is er een met een twist! Op een pistoletje, met ui en rauwkost, afgetopt met Andalouse saus.

Black Jack's Jacket Potato met pulled beef en bacon

Met deze stoere variant op de jacket potato maak je van je burger of hotdog een volledige maaltijd.

Wild Bill's Jacket Potato met zuurkool, spekjes en gefrituurde uitjes

Met zuurkool, spekjes en gefrituurde uitjes als vulling voor de gepofte aardappel creëer je een winterse variant - die natuurlijk de rest van het jaar ook in de smaak valt!

Vegetarisch

Tucker Joe's Jacket Potato met kidneybonen, jalapeno pepers en cheddar kaas

Deze Mexicaanse variant van de gepofte aardappel valt gegarandeerd in de smaak. Perfect als bijgerecht bij een burger of hotdog.
Vegetarisch

Blazing Luke's Jacket Potato met gegrilde paprika, tomaat en tuinkers

Dat een gepofte aardappel gevuld met groenten heel smaakvol kan zijn bewijst dit recept. Het ideale bijgerecht, naast de traditionele portie friet.

Kapsalon

De Kapsalon wint in Nederland steeds meer aan populariteit. Met dit recept maak je in een handomdraai je huisgemaakte variant. Dat wordt genieten voor je gasten!


Turkse Pizza - Lahmacun

Een huisgemaakte, rijkgevulde Turkse pizza. Daarmee steel jij de show! Bereid op basis van verse groenten en afgetopt met Turkse Knoflooksaus.


Shaslick

Deze ambachtelijke shaslick is een ware smaaksensatie. De bereiding kost even tijd, maar als je direct een flinke voorraad maakt kun je daar een tijd mee vooruit. En zeg nou zelf, huisgemaakt is wel een pré!


Pittig Broodje Bal

Dit recept geeft het geijkte broodje bal net even wat meer pit. Het frisse van de sla, augurkjes en zilveruitjes combineert uitstekend met het pittige van de Samuraisaus. 

Broodje Frikandel Samurai

Maak het broodje frikandel op je eigen manier speciaal, met komkommer, ui en Samuraisaus, Serveer deze niet op een zacht bolletje maar op een hard puntje en je onderscheid je optimaal!

Baguette Mexicano

De mexicano is een populaire snack en ook heerlijk op een broodje. Met dit recept maak je het broodje mexicano net even wat specialer, mede door de toevoeging van een verse garnituur en net even een andere saus dan de traditionele mayo of curry.


Wrap Kipcorn

Wanneer je de kipcorn in een wrap vouwt en hier wat sla, komkommer en tomaat aan toevoegt heb je een heerlijk lunchgerecht. Daarbij kun je eenvoudig variëren met sauzen; zo zijn knoflooksaus, Samuraisaus en Sweet Hot Chilisaus alle drie prima smaakmakers voor bij deze wrap.


Broodje bal

De luxere versie van het traditionele broodje bal, geserveerd op een ciabatta, wat verse garnituur en met saus naar keuze. 


Berehap

Berehap met knoflooksaus, chilisaus of de pittige Samuraisaus.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief