Recepten

Sandwich met buikspek

Een fantastisch lunchgerecht: meergranenbol met buikspek, ijsbergsla, appel, ei en tuinkers afgetopt met American Garlic sauce.

Ultimate BLT

Dit is nog eens een BLT! Met buikspek, aardappelsalade, tomaat, bieslook en het pittige van de Smokey Hot Cocktail sauce is deze sandwich een ultieme smaaksensatie.

Sandwich Smoked Salmon

Een klassieker met een twist! Dit broodje gerookte zalm met rode biet, kappertjes en American Garlic sauce. Een heerlijk lunchgerecht.

Panini met lamsham

Rijk gevulde panini met lamsham en Remia Rosemary Seasalt Mayonaise

Brood-sushi met gerookte zalm

Brood-sushi met zalm en lekker frisse Remia Lemon Pepper Mayonaise

Smoske DeVlaendere

Een rijk belegd broodje met echte Belgische mayonaise

Club sandwich zalm

Club sandwich met gerookte zalm en echte Belgische mayonaise

Smoske pikant

Een rijk belegd broodje met kipfilet, ei en de romig pittige Samurai saus

Smoske kip hawaï

Een rijkbelegd broodje met (zelf) gemarineerde kip, komkommer en tomaat. Natuurlijk maakt de frisse ananas het smoske Hawaï compleet. Perfect als lunchgerecht!


Club sandwich hot

De klassieker op je lunchkaart, maar dan met een pittige twist: kip, ei, sla, tomaat, komkommer en bacon op viking square brood en de pittige finishing touch van Samuraisaus.


Boerensmoske

Ambachtelijk brood, rijkelijk belegd met sla, bacon, komkommer, tomaat en ei, af gegarneerd met Andalouse saus. Een simpel, maar uiterst smaakvol lunchgerecht!

Gevulde smos

Deze gevulde smos is niet zomaar een broodje viandel. Het is er een met een twist! Op een pistoletje, met ui en rauwkost, afgetopt met Andalouse saus.

Smoske Martino Cannibal

Een klassieker: het broodje Martino! Met dit recept maak je het allerlekkerste broodje, compleet met ui, augurken en Martino saus.

Smoske Martino Américain

Deze rijkgevulde variant op het populaire broodje filet americain mag niet ontbreken op je menukaart. Heel smaakvol, verrijkt met rucola, ui, ansjovis, ei, tomaat en natuurlijk Martino saus.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief