Pimp up your burger!


Meer marge halen uit de verkoop van je burgers? Indruk maken op jouw gast met homemade burgers en onderscheidend zijn ten opzichte van anderen?

Lees dan de volgende tips en tricks voor het maken van de ultieme hamburger die je tegen een hogere verkoopprijs kunt aanbieden.

Remia hamburger Brewing Brad met kaas en tomaat

Tips & tricks voor de ultieme burger!

1. Gebruik vers brood
Kwalitatieve en verse ingrediënten zijn het beste begin. Het broodje moet vers en precies goed zijn: luchtig om niet te zwaar op de maag te vallen en stevig om de burger te kunnen dragen. De binnenzijden van het brood worden getoast, om te voorkomen dat het vocht en vet van de burger en de saus direct in het broodje trekken.

2. Gebruik vers vlees
Vers vlees is lekker, maar niet altijd eenvoudig in de bereiding en kort houdbaar. Iedere dag dezelfde kwaliteit bieden lijkt daardoor soms lastig, maar dat hoeft niet als je kiest voor sous-vide garen! Sous-vide garen is Frans en betekent letterlijk “onder vacuüm”. Het verlengt de houdbaarheid van het verse vlees tot een week en het behoudt sappen en vetten in het vlees voor extra smaak. Serveer jij wekelijks tientallen hamburgers in jouw zaak en wil je altijd de beste kwaliteit leveren? Ga dan nu aan de slag met sous-vide garen!
Moeilijk? Welnee, lees hier hoe Robbert Jan van de Daltons in Voorthuizen dit in zijn zaak doet.

3. Eigen twist aan toppings
Gebruik ook hier verse ingrediënten voor de beste kwaliteit. Geef een eigen twist aan je toppings om zo onderscheidend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebakken uitjes, stukjes bacon of ingemaakte groente.

4. Een goede BBQ saus maakt je hamburger compleet
Saus moet een toevoeging zijn aan je burger. Het verbindt alle elementen met elkaar en maakt daarmee de hamburger compleet. De Burger & Grill sauzen zijn daar een goed voorbeeld van. Deze American Originals hebben een authentieke rooksmaak die een gerecht absoluut naar een hoger niveau kunnen tillen! 

5. Checklists voor medewerkers
Werk met een checklist – met plaatjes - om te zorgen dat iedere medewerker de hamburgers op dezelfde manier kan serveren. Op deze manier weten medewerkers wat en hoeveel op de burger moet en wat de juiste volgorde is.   

Zo promoot je je burgers!

Heb je schermen in je zaak en wil je daar graag je burgers op promoten? Wij bieden je in de beeldbank een passend narrowcastingbeeld van alle Burger & Grill recepten. Deze beelden kun je kostenloos downloaden en eenvoudig op je scherm tonen. Zien doet kopen, toch?!

Naar de beeldbank