Recepten

Ciabatta met pulled pork en barbecue saus

Pulled pork met barbecuesaus, frisse coleslaw, ui en augurk voor extra pit en dit alles op een superlekker broodje. Eet smakelijk!

Gemarineerde spareribs

Onmisbaar op iedere menukaart. Ze liggen hiet liefst zo lang mogelijk in een goede marinade. Heerlijk mals vlees dat zo zacht is dat het van het bot afvalt. Het leuke is dat deze spareribs heel eenvoudig te maken zijn. Het grote geheim? Barbecuesaus! Om in te marineren maar ook om de spareribs mee af te lakken. En dan zijn ze zó lekker, om je vingers bij af te likken!

Carpaccio van avocado met garnalen, tomaat en tuinkers

In deze creatieve variant van een klassieke carpaccio wordt de volle smaak van avocado gecombineerd met de zilte smaak van garnalen en de frisse smaak van tomaat en citroen. Onderscheidend en uiterst smaakvol.

Frisse groene salade met gebakken kip

Een smakelijke salade mag natuurlijk niet ontbreken! Een heerlijke mix van cajun kip, tomaatjes en radijsjes. Dit lekkere gerechtje belandt niet op een bordje maar je serveert 'm in een kom. Superlekker en het ziet er door de topping van eetbare viooltjes ook nog eens heel leuk uit!

Lamskoteletjes van de grill

Deze lamskoteletjes met peper, zout en tijm zijn een hit in elk restaurant. Bij deze tapas heb je geen mes en vork nodig, het heeft z'n eigen handvatje. Wat tomaatjes voor de kleur en een beetje knoflooksaus in een bakje on the side. Dippen maar!

Vegetarisch

Crudité met knoflooksausdip

Een gezond alternatief voor de ouderwetse borrelplank. Crudités gemaakt van komkommer, radijs, bloemkool en bleekselderij zorgen voor een aangename bite. Voeg daar nog wat tomaatjes, smakelijke ham, toast en hummus aantoe en je hebt supersnel een heerlijke borrelplank op tafel staan. Én natuurlijk geen snacks zonder smakelijke sausjes.

Warmgerookte zalm met venkel, radijs en dille

Zalm is onmisbaar als hoofdgerecht op de kaart maar ook een hardloper als onderdeel van een sandwich of salade tijdens de lunch. Deze klassieke versie van warmgerookte zalm met een toevoeging van venkel en radijs valt bij iedere visliefhebber in de smaak.

Tip: Geen tijd om de zalm te roken? Bij de groothandel koopt u kant-en-klare zalmmoten.

Gebakken dorade

Citroen, kappertjes, peterselie en een hele dorade: dat is alles wat je nodig hebt om dit gerecht te maken. Het resultaat? Een waanzinnig lekkere dorade die ook nog eens een lust voor het oog is. In combinatie met remouladesaus is dit gerecht een echte smaaksensatie.

Ceviche van kabeljauw

Ceviche is rauwe vis gemarineerd in citrussap. Het zuur in het sap werkt in op de eiwitten in de vis en maakt ze ondoorzichtig en stevig. De vis ziet er na de marinade gaar uit, maar de structuur is veel mooier dan die van gekookte of gebakken vis. Simpeler kan niet!

Visburger met groene asperges

Verrassend, dat is deze heerlijke visburger zeker. Er gaan maar liefst twee visburgers op dit broodje, met een topping van aspergetips, zeekraal, kappertjes, olijven en tomaatjes. De smaak van ravigotesaus sluit hier fantastisch op aan. 

Kalfsfilet met zongedroogde tomaat, kappertjes en basilicum

Een variant op de traditionele carpaccio op basis van gebraden kalfsfilet, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en snoeptomaatjes met als finishing touch basilicum cress. Natuurlijk mag de tartaarsaus als waanzinnig lekkere smaakmaker niet ontbreken.

Hele zeebaars in zeezout

Zeebaars in zoutkorst is een klassieker! Hij ziet er prachtig uit en de vis smaakt perfect. Zout isoleert de vis zodat er geen sappen ontsnappen. Hierdoor blijven de smaak en het vocht lang in de vis, waardoor deze in zijn eigen vocht gaart en heerlijk sappig blijft. Heerlijk in combinatie met de fris romige Remia Tartaarsaus. 

Dun gesneden entrecôte met salade van bladspinazie en toast

Zet deze overheelijke steak sandwich op de menukaart en het wordt gegarandeerd een bestseller. De perfect gebakken entrecôte gaat op een smakelijk zuurdesembrood, met een heerlijke topping van babyspinazie en kervel. De grillsaus zorgt voor de smakelijke finishing touch.

Black Angus Burger met geroosterde pastinaak, tomaat en gekarameliseerde uien

Bakken, grillen op de BBQ of in de pan: met hamburgers kan het écht allemaal. Deze stoere mini-burgers passen perfect binnen de shared dining trend van nu. Simpel, maar zó lekker.

Varkensprocureur met mango, paksoi en ananas

Procureur met mango, paksoi en ananas. Samen met de Remia Zigeunersaus wordt dit gerecht tot een smaakvol en kleurrijk geheel.

Hele kip van de grill

Heerlijke kip uit de over. In combinatie met Remia Zigeunersaus een heerlijk gerecht!

Mimosa, loempia, gepaneerde gamba en vlammetjes

Een superlekker alternatief voor de ouderwetse bittergarnituur: een Oosterse borrelplank. Uiteraard naar wens in te vullen, maar met deze mix van vis, vlees en veggie hapjes bied je voor iedereen wat wils. De chilisaus maakt je borrelplank helemaal af.

Pitabroodje met kipshoarma

Deze allemansvriend met een culinaire twist zet je in een handomdraai bij jouw gasten op tafel. De pita, kipshoarma, rode paprika en groene asperges vormen een smakelijke basis. De chilisaus en koriander zorgen voor de smakelijke finishing touch.


Spies van gegrilde kippendijen

Heerlijk in kruidenmix gegaarde kippendijen met knapperige mais, aspergetips en zoete aardappel. De Remia Honing-Mosterd Saus zorgt voor de finishing touch. 

Beenhammetje uit de oven

Heerlijk gekruid én lekker malse beenham uit de oven. Serveer deze met Remia Honing-Mosterd Saus voor een echte smaaksensatie.

Broodje beenham van de bakplaat

Broodje beenham met satésaus

Gegrilde varkenshaas met friet

Gegrilde varkenshaas met satésaus en frites. 



Broodje bal met satésaus

Broodje bal met satésaus

Chick'n Cheese: Tosti kip & kaas met satésaus

Boerentosti met kipfilet, kaas en satésaus

Schrijf je in voor de nieuwsbrief