Recepten

Wildsaus met hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk met aardappelkroketjes en een lekker romige wildsausC'est Ça Bruine Basissaus

Vegetarisch

Truffelsaus met tortiglioni en groenten

Een heerlijk pasta gerecht met groenten en romige truffelsaus

Honing-tijmsaus met lamsfilet

Lamsfilet met cranberry, witlof en honing-tijmsaus

Jachtsaus met schnitzel

Schnitzel met Vlaamse frites en heerlijke jachtsaus

Sjalotjessaus met eendenborst

Eendenborst met spruitjes, shitake en sjalotjessaus

Champignonsaus met krokant buikspek

Buikspek uit de oven met heerlijk romige champignonsaus

Champignonsaus met truffel en lamsbout

Lamsbout uit de oven met heerlijke champignonsaus

Champignonsaus met morilles en parelhoen

Parelhoen met morilles, rösti en heerlijk romige champignonsaus

Vegan

Champignonsaus met oesterzwam en bloemkoolsteak

Bloemkool-steak met heerlijk romige champignonsaus

Pepersaus met kipfilet

Heerlijk mals kipfilet met romige pepersaus

Vegan

Pepersaus met portobello en linzen

Portobello met groene linzen in heerlijk romige pepersaus

Pepersaus met saltimbocca en tagliatelle

Saltimbocca met tagliatelle in heerlijk romige pepersaus

Pepersaus met gerookte zalmmoot en whisky

Gerookte zalmmoot met heerlijk romige whisky-pepersaus

Smoske DeVlaendere

Een rijk belegd broodje met echte Belgische mayonaise

Mitraillette

Een rijk belegd broodje met mexicano, frites en echte Belgische mayonaise

Club sandwich zalm

Club sandwich met gerookte zalm en echte Belgische mayonaise

Smoske omelet

Een rijk belegd broodje met omelet en echte Belgische mayonaise



Smoske pikant

Een rijk belegd broodje met kipfilet, ei en de romig pittige Samurai saus

Smoske kip hawaï

Een rijkbelegd broodje met (zelf) gemarineerde kip, komkommer en tomaat. Natuurlijk maakt de frisse ananas het smoske Hawaï compleet. Perfect als lunchgerecht!


Spicy wrap

Met deze variant op de populaire kipcorn serveer je in een handomdraai een heerlijk lunchgerecht! Slechts een paar ingrediënten en eenvoudige bereiding, met een uiterst smaakvol en pittig eindresultaat.

Club sandwich hot

De klassieker op je lunchkaart, maar dan met een pittige twist: kip, ei, sla, tomaat, komkommer en bacon op viking square brood en de pittige finishing touch van Samuraisaus.


Smoske gehaktbal

Ongekend populair; het broodje bal. Met dit recept presenteer je een onderscheidende variant. Een pistoletje bal, gegarneerd met krulsla, tomaat, komkommer en ei, afgetopt met Andalouse saus.

Boerensmoske

Ambachtelijk brood, rijkelijk belegd met sla, bacon, komkommer, tomaat en ei, af gegarneerd met Andalouse saus. Een simpel, maar uiterst smaakvol lunchgerecht!

Gevulde smos

Deze gevulde smos is niet zomaar een broodje viandel. Het is er een met een twist! Op een pistoletje, met ui en rauwkost, afgetopt met Andalouse saus.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief